Årsmöte 11 juni

Medlemmar i Brf Rökeriet kallas till årsstämma torsdagen den 11 juni kl 18.30 på Maison Pierre. I år kan vi tyvärr inte bjuda på buffé efter stämman på grund av myndigheternas rekommendationer. 

Enligt lag och våra stadgar ska årsstämman hållas senast 30 juni. Vi sköt fram stämman från april eftersom vi hoppades att myndigheternas rekommendationer med anledning av coronapandemin skulle ha ändrats men nu har styrelsen beslutat att genomföra årsstämman torsdagen den 11 juni kl 18.30 på Maison Pierre (f.d. Bällstabro värdshus).

Vi kan tyvärr inte bjuda på mat i samband med stämman i år på grund av mötesrestriktioner och andra rekommendationer från myndigheterna.

Rekommendationerna anger tyvärr också att personer över 70 år och personer som tillhör en eller flera riskgrupper ska hålla social distans och därmed inte träffa andra.

Har du frågor som du vill lyfta på årsstämman men inte själv kan gå, får du gärna skicka dem med en annan medlem som ombud. Fullmakt finns i årsredovisningen, som delats ut till alla medlemmar. Medlem kan vara ombud för fem andra medlemmar. T

orsdagen den 20 maj delades även kallelse med fullmakt ut i allas brevlådor. 

För att kunna arrangera möblering på bästa sätt i lokalen behöver vi veta hur många som kommer. Anmäl dig därför till lotta.eriksson3@gmail.com senast den 4 juni. 

Kallelse och fullmakt finns här

Årsredovisningen finns här